Telekinézis

Formálható Valóság: TELEKINÉZIS KEZDŐKNEK - ingyenes, gyakorlati online óra.

Próbáltál már tárgyakat mozgatni, hogy megtudd: Az Erő veled (is) van? Egyáltalán honnan jön ez a megmagyarázhatatlan csodára éhes, legbensőbb vágy, amely mindannyiunk része amikor gyermekek vagyunk? S hogyan találhatunk ide vissza felnőttként?

Definíció szerint a telekinézis anyagrészecskék, illetve testek mozgatását jelenti fizikai érintkezés és az ismert fizikai hatások alkalmazása nélkül.

Telekinézissel a karantén második szakaszában kezdtem el játszani, egyidőben a kanálhajlítással. S bár mindkét dolog vásári trükknek vagy olcsó szórakoztatásnak tűnhet, már régóta tanultam és tapasztaltam annyit, mint ezen kísérletek közben. A felfedezések sokkal messzebbre vezettek, mint ahogy valaha képzeltem.
Azóta már sokaknak megtanítottam ezt a játékot, de az állapot valójában ugyanaz, ahol minden 'lehetetlen' történik: egyfajta mély -elvárások nélküli, de várakozással teli- könnyed, szeretetteljes Jelen. Az én részem csak annyi, hogy megmutassam: erre az állapotra bárki rá tud hangolódni. Mert mindenki különleges. S Te sem vagy kivétel.

Hogyan készülj erre az eseményre?
Hozd a kíváncsi, kétkedő, tapasztalásra és játékra nyitott elméd.
Legyen nálad egy parafadugó vagy radír, egy varrótű, egy darab könnyű alufólia, egy üvegváza vagy nagyobb üvegedény, cellux vagy bármilyen ragasztószalag.

Részletek:
Ideje: szeptember 18. hétfő 20 óra

Ha lemaradtál az eseményről, az alábbi linken keresztül megtekintheted:
https://www.youtube.com/watch?v=uVXJbgsuGz8&t=3s

Hírlevél feliratkozás