Kvantumérintés 2.0 - Az Új Ember

A gyógyításhoz és a gyógyuláshoz is ugyanaz az út visz: a Szereteté, amit Magadban lelsz.

  Ez a tanfolyam nemcsak az első kurzus természetes kvantum-evolúciós verziója - bár megvallom mindenképp a 'csoda' kategóriába esik, mikor a résztvevők érintés nélküli (mérhető és látható fizikai változásokat létrehozó) gyógyításokban segédkeznek - hanem egy olyan felfedezés, ami a tiszta Szereteten keresztül vezet el a gyógyulás, gyógyítás, önfelfedezés, teremtés, Tudatosság, saját szimbólum alkotás és az Elme felfedezésének világába.

A tanfolyam kifejezetten gyakorlatokra épülő, tapasztalatokkal, felfedezésekkel és nagyon sok örömmel teli.

  Ára: 110 ezer forint (angol nyelvű oklevéllel és regisztrációval)

  Feltétel-e, hogy elvégezd a Kvantumérintés 1 kurzust mielőtt a 2.0-ra jelentkezel? IGEN.

  A Kvantumérintésben nincsenek szintek. Azt tanítja -vagy inkább emlékeztet arra- , ami természetes úton részed egyébként is.
És még a könyveket sem kell elolvasni. De.
  Az első tanfolyam alatt nagyon fontos alapokat kapsz a Testtudatosságról és a Légzésről, ami az esszenciája a Kvantumérintésnek - akár az érintéses akár az érintés nélküli verziójáról van szó.
És még valami: az Érintés varázslatos, elemi igényünk. Ezért szinte mindenki, aki mindkettőt ismeri felváltva, kombinálva, a helyzethez és a másik ember igényeihez igazítva alkalmazza.


Időpont:

2023. március 4-5 Woodhouse Eaves, Anglia - Kvantumérintés 2.0 - Az Új Ember (angol nyelven)

2023. május 13-14. Budapest - Kvantumérintés 2.0. - Az Új Ember

 

Visszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás