Hétköznapi Tudatosság

"Könnyű a lombok alatt nyugodtnak és türelmesnek lenni, de próbáld csak meg a 35 fokos kánikulában, a tömött déli buszon. Hirtelen rádöbbentem, hogy a lényeg az Életben van, s ha elvonulsz az élettől, nem leszel bölcsebb, épp csak elmenekülsz önmagad elől, elmenekülsz Mindentől.”
(A. J. Christian)

Ha már voltál nálam tanfolyamon tudod, hogy szeretem ha a résztvevők sokat tapasztalhatnak és olyan élményekkel gazdagodnak, ami egy új ablakot nyit a világukra és lehetőségeikre.

Ez a kurzus saját ‘fejlesztésem'. S mivel az én tapasztalásom is folyamatos evolúción megy keresztül, így a kurzus anyaga is változik. Ha érdekel, hogyan tudod a mindennapjaid élhetőbbé, boldogabbá, teljesebbé tenni, úgy, hogy a vátozást nem külső tényezőktől vagy másoktól várod, akkor ez a kurzus Neked való.


"A Kereső élete nem egyszerű. Főleg akkor nem, ha olyan földhözragadt dolgokkal van elfoglalva, mint a család, a munka, a véget nem érő feladatok és a -hagyományos értelemben vett - csend hiánya. 

Hányszor ültél a káosz közepén azon sírdogálva, hogy mennyivel megvilágosodottabb lehetnél, ha tökéletes nyugalomban élhetnéd az életed az erdő mélyén? Hányszor hibáztattad a környezeted az (el)várt fejlődés megtorpanásáért? 

Vedd észre: spirituális élményeid jó része a hétköznapi emberi létezéseddel kapcsolatos, és remeteként bizony esélyed sem lett volna megélned azokat. Elcserélnéd-e a könnyeid, nevetésed, sóhajod, megkönnyebbülésed, dühöd és örömöd amit egy-egy élethelyzet az arcodra csalt a teljes nyugalom mozdulatlanságért? Választanád- e a remete-létet ha van lehetőséged éberen megélni a barátot, társat, szülőt, szeretőt?
És egyáltalán: számít-e a tudatosságod szempontjából ez az egész?
Hiszen ha Figyelsz meglátod: amit keresel, ugyanúgy megtalálhatod a nagybevásárlás közepén mint az erdő legszebb fája alatt üldögélve. 
Mert amíg a csend a zaj hiánya, a Csend a Jelen muzsikája."
(A Hétköznapok Ajándéka, Povall Judit: A Tükör című könyvből)


A Tudatosságról beszélni (majdnem) értelmetlen.
Ezért egy olyan kurzust állítottam össze, ami a megtapasztaláson és nem az elméleten alapul. A számos gyakorlatból álló eszköztárból szabadon választhatsz majd élethelyzetednek és kedvednek megfelelően, hogy tudatos maradhass (döntéseidre, választásaidra, az Életedre) akkor is amikor a mindennapok elsodornak. 
Ezt a tanfolyamot évente egyszer-kétszer tartom. Írj, ha érdekelnek az időpontok.
2023. október 11. Budapest - Hétköznapi Tudatosság

JelentkezemVisszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás