Kapu a Végtelenhez

Út a Kiteljesedéshez

A Kapu a Végtelenhez kurzus nemcsak Segítőknek, hanem mindenkinek szól, aki elég kíváncsi és bátor ahhoz, hogy megengedje a változást.
Ez nem az elme vagy a megértés világa, hanem a tapasztalásé, a megélésé. S bár úgy tűnhet, hogy mindez a fejlődés ígéretével kecsegtet, tudnod kell, hogy a fejlődés csak látszólagos - hiszen már most minden(ség) vagy-, de a kiteljesedésnek sosincs vége.

A Kapu a Végtelenhez kurzus létrehozásában három, a tanfolyamokon elő-előkerülő kérdés segített:
1. Hogyan működik az a gyógyítás, amikor a gyógyító látszólag nem csinál semmit, s mégis megtörténik a változás?
2. Hogyan lehet az, hogy eszembe sem jut a gyógyítás, csak a szeretetben vagyok és megszűnnek körülöttem az emberek a problémái?
3. Miért van az, hogy amikor együtt vagyunk, Segítő és Gyógyító, néha megéljük, hogy nincs tér és idő; összeolvadunk s eltűnnek a határok?
A válasz megérkezéséhez idő, a kurzus megalkotásához pedig egy nagyon mély személyes tapasztalás kellett.
Az egyetlen feladat az maradt, hogy kitaláljam, hogyan lehet mindezt élvezetesen, játékosan átadni. Minden Kapu a Végtelenhez eszköz egyszerű és egészen egyedi.

A kurzus ideje alatt megtanulhatod és megtapasztalhatod, hogy:
1. Hogyan mélyítsd el a Jelenléted,
2. Hogyan terjeszd ki a Figyelmed,
3. Hogyan kapcsolódj össze másokkal, s ezáltal hogyan tudod megélni az Egységet,
4. Hogyan juss el egy még mélyebb Szeretet Állapotba,
5. Hogyan tudod mindezt átélni mások segítése közben s különböző hétköznapi helyzetekben,
6. Milyen extrákkal vagy ‘különleges képességekkel’ járhat ez a folyamat,
7. S hogyan láthatod meg mindebben saját Lényed végtelenebb verzióját.

Figyelem: a feltételek idén változtak. A kurzuson való részvétel feltétele az, hogy legalább egy kurzust elvégzett előtte velem.

Ha úgy érzed, hogy hív ez az út és készen állsz a változásra, akkor végtelen szeretettel várlak.

Judit

Időpontok:

2023. november 18-19. Budapest - Kapu a Végtelenhez

Visszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás