Kvantumérintés

"A gyógyítás képessége olyan ajándék amit csak fel kell ismernünk saját magunkban. Velünk született, mindenkiben létező emberi tulajdonság."
(Richard Gordon, alapító)

A Kvantumérintés

Amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy belső indíttatásból olyan módszer után kell kutatnom, amivel másokon segíthetek, már csak arra kellett figyelnem, hogy ez összhangban legyen a természettudományos gondolkodásommal.
  Olyan útra vágytam, ami tiszta és egyszerű, rituáléktól mentes, nélkülözi a misztikus és elérhetetlen Mestert, a beavatást és mindenféle intézményesített vallást.
2007. januárjában vettem részt az első Quantum Touch kurzuson Angliában. Tudtam hogy megtaláltam amit kerestem, mert a Kvantumérintés szerint:

- Egyszerű, könnyen megtanulható és bárki képes elsajátítani
- Bárhol és bármikor alkalmazhatod
- A Gyógyító az akinek problémája volt és most jobban van.

Miben különbözik a Kvantumérintés a többi módszertől?

Két nagyon fontos különbség van:
1. A Kvantumérintés a lehető legegyszerűbb és legrövidebb idő alatt megtanulható módszer.
2. A Kvantumérintés már rövid idő alatt (akár néhány perc) is elképesztően hatásos, az eredmények jól mérhetőek és értékelhetőek.

Mennyire elméleti a kurzus?

A tanfolyam első napjának közepére már mindekinek tudni fogja az alapokat. A két nap alatt sok gyakorlásra és tapasztalatszerzésre van lehetőség.

A kurzus alatt a hallgatók mennyire sajátítják el a technikát és ezt mennyire tudják majd használni az életben?

A Kvatumérintés két nap alatt elsajátítható. A módszer egyszerű, könnyen megtanulható és a tanfolyam végeztével bárki azonnal elkezdheti az alkalmazást a mindennapokban.

Kell-e hinni a módszerben hogy eredményesen alkalmazzuk?

Nem. Egyik félnek sem kell hinnie a módszerben. Sőt, nem baj, ha néha igazi kétkedőkkel hoz össze a sors, mert ők még objektívebben tudják értékelni az eredményt.

Van-e feltétele a jelentkezésnek?

A tanfolyamra bárki jelentkezhet. Előzetes képzés vagy a témában való jártasság nem szükséges. 


Gyakori kérdések: Mennyibe kerül a két napos tanfolyam?

A tanfolyam ára 90.000 forint.

Ezért az összegért a Quantum Touch szervezetnél regisztrációt és angol nyelvű oklevelet is kapsz.


Időpontok:

2024. aug. 31. - szept. 1. Budapest - Kvantumérintés

2024. szeptember 14. Budapest - Kvantumérintés - Gyakorló nap (végzetteknek)

2024. október 19-20. Budapest - Kvantumérintés

2024. november 23-24. Budapest - Kvantumérintés

JelentkezemÖngyógyítás meditáció

Kattints a lejátszás gombra!
(36 perc)

Visszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás