Kvantumérintés

"A gyógyítás képessége olyan ajándék amit csak fel kell ismernünk saját magunkban. Velünk született, mindenkiben létező emberi tulajdonság."
(Richard Gordon, alapító)

Az Energia és a gyógyulás

A tények:
Minden energia. A szilárd anyag is energia csak a részecskek olyan frekvencián rezegnek, hogy az a te nézőpontodból szilárdnak tűnik. A tested és annak minden sejtje meghatározott frekvencián rezeg. Ha ezt az alaprezgést valami megzavarja akkor ez különböző tüneteket okozhat, amit betegségnek szoktunk nevezni.

A megfontolásra érdemes teória:

A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát (azaz visszaállítsa az egészséges rezgéseket). Mitöbb az egyetlen aki bármilyen változást előidézhet benne az Te magad vagy. Te vagy a Gyógyító. Hogyan is lehetne bárki más?
Viszont van olyan módszer, amivel segíthetsz másoknak a gyógyulásban és ez könnyen elsajátítható.
Titok, rítus, beavatás nincs. És különlegesnek sem kell lenned, hiszen “alapból” az vagy. A képesség mindenkiben ott van és felfedezni egyszerű és -nem elhanyagolható módon- rendkívül élvezetes.

A Kvantumérintés

Amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy belső indíttatásból olyan módszer után kell kutatnom, amivel másokon segíthetek, már csak arra kellett figyelnem, hogy ez összhangban legyen a természettudományos gondolkodásommal.
  Olyan útra vágytam, ami tiszta és egyszerű, rituáléktól mentes, nélkülözi a misztikus és elérhetetlen Mestert, a beavatást és mindenféle intézményesített vallást.
2007. januárjában vettem részt az első Quantum Touch kurzuson Angliában. Tudtam hogy megtaláltam amit kerestem mert a Kvantumérintés szerint:

- Nem kell különleges képességekkel rendelkezned
- Egyszerű, könnyen megtanulható és bárki képes elsajátítani
- Bárhol és bármikor alkalmazhatod
- A Gyógyító az akinek problémája volt és most jobban van.

Igen, jól érted! Mindenki csak saját magát gyógyíthatja meg, és a személy aki elsajátította a technikát “csak” segítséget nyújt - “ott van”
  A Kvantumérintés test-tudatosság gyakorlat egyszerű légzéstechnikákkal kombinálva. A 2 napos tanfolyam megtanít arra, hogyan legyél jelen a testedben és hogyan engedd el a gondolataid. Ebben az állapotban nem vagy más, mint egy tiszta, akadálymentes csatorna, amelyben a másik felé az éltető energia áramlik - hogy ezzel a gyógyulni vágyó szabadsága szerint és korlátlanul azt kezdjen amit csak akar. És mivel a fejedben ebben az állapotban nincsenek határok, csak üresség, ezért bármi megtörténhet, bármi.
A Kvantumérintés egy olyan módszer, amellyel segíthetsz önmagadnak és másoknak az gyógyulásban. Már az első napon olyan dolgokra leszel képes, amiket felfogni még látva sem könnyű.
A módszer egyszerűsége megtanít arra, hogy mindezt nem valami érthetetlen és rendkívüli csodaként, hanem egy Benned rejtőző természetes képességként éled majd meg.
Ha szeretnéd tudni mit várhatsz a kurzustól, javaslom hogy olvasd el az eddigi résztvevők visszajelzéseit (a Visszajelzések menüben).
Szeretettel várlak!

Miben különbözik a Kvantumérintés a többi módszertől?

Két nagyon fontos különbség van:
1. A Kvantumérintés a lehető legegyszerűbb és legrövidebb idő alatt megtanulható módszer.
2. A Kvantumérintés már rövid idő alatt (akár néhány perc) is elképesztően hatásos, az eredmények jól mérhetőek és értékelhetőek.
Még valami: A Kvantumérintés az egyetlen általam ismert módszer, amely teljes és tiszta szabadságot, ritusoktól és előírásoktól mentes utat kínál arra hogy másoknak és saját magadnak is segíts.

Mennyire elméleti a kurzus?

A tanfolyam első napjának közepére már mindekinek tudni fogja az alapokat. A két nap alatt sok gyakorlásra és tapasztalatszerzésre van lehetőség.

A kurzus alatt a hallgatók mennyire sajátítják el a technikát és ezt mennyire tudják majd használni az életben?

A Kvatumérintés két nap alatt elsajátítható. A módszer egyszerű, könnyen megtanulható és a tanfolyam végeztével bárki azonnal elkezdheti az alkalmazást a mindennapokban.

Kell-e hinni a módszerben hogy eredményesen alkalmazzuk?

Nem. Egyik félnek sem kell hinnie a módszerben. Sőt, nem baj, ha néha igazi kétkedőkkel hoz össze a sors, mert ők még objektívebben tudják értékelni az eredményt.

Van-e feltétele a jelentkezésnek?

A tanfolyamra bárki jelentkezhet. Előzetes képzés vagy a témában való jártasság nem szükséges. 


Gyakori kérdések: Mennyibe kerül a két napos tanfolyam?

A tanfolyam ára 90000 forint.

Ezért az összegért a Quantum Touch szervezetnél regisztrációt és angol nyelvű oklevelet is kapsz.


Időpontok:

2023. április 15-16. Budapest - Kvantumérintés

JelentkezemVisszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás