Visszajelzések

Sokan megköszönitek a tanítást, és én ezt külön köszönöm. De. Érzéseim szerint én nem tanítok, hanem emlékeztetlek Benneteket arra, amit Ti is ugyanolyan jól tudtok mint én. És mindeközben én is egyre jobban emlékszem..."A nevem Stacia Musleh, és 30 éve foglalkozom energiagyógyászattal. A képzésem kiterjedt, és magában foglalja a Kvantumérintés csodálatos módszerét is. Körülbelül három évvel ezelőtt ismertem meg a Kvantumérintést, és egy olyan technikát kerestem, amely egyszerűséget ötvöz gyors eredményekkel. A Kvantumérintés mélyrehatóan megváltoztatta a gyakorlatomat. Azonban éreztem, hogy ennek a rejtvénynek van még egy darabja, és igazam volt. Azonnal tudtam, hogy Judit technikája betölti ezt az űrt, annak ellenére, hogy fogalmam sem volt arról, mi az. Amikor megtudtam, hogy online kurzust fog indítani, nem haboztam jelentkezni. Most jön a lényeg. Judit hihetetlen. Az oktatási stílusa nagyon befogadó, és imádom, ahogy csoportos és egyéni technikai gyakorlatokat tart. Az információk életre szólóak. Azt hittem, a Kvantumérintés lenyűgöző, de a Kapu a Végtelenhez az energia gyógyítást egy teljesen más szintre emeli. Sokat mondhatnék még, de most csak annyit, hogy ha van lehetőséged részt venni ezen a tanfolyamon, Ne Hagyd Ki. Az életed és a hivatásod Végtelenül meg fog változni."
Stacia

"My name is Stacia Musleh, and I have been practicing energy medicine for 30 years. My education is extensive and includes the incredible modality of Quantum Touch. I was introduced to Quantum Touch almost three years ago and had been searching for a technique that could incorporate simplicity with rapid results. Quantum Touch has profoundly changed my practice. However, I had a feeling that there was another piece to the puzzle, and I was right. I immediately knew that Judit's technique would fill the void, even though I had no idea what it was. When I discovered that she would be offering an online course, I did not hesitate to enroll. Now for the good stuff. Judit is incredible. Her teaching style is very inclusive, and I love how she has group and one-on-one technique practice. The information is life-changing. I thought Quantum Touch was beyond amazing, but Gateway to the Infinite brings energy healing to a whole different level. I could go on, but I'll just say, if you have the opportunity to take this course, Do Not Pass it up. Your life and your practice will Infinitely change."
Stacia


Kopogtattam már sok ajtón, bekukkantottam már sok ablakon, kimásztam már kéményeken, festettem már a semmibe...találkoztam már cifrábbnál cifrább tanítókkal, nem vártam semmit, és itt megtaláltam MINDENT.
Ölelésem örök: Beáta
2024. május Kapu a Végtelenhez - Út a kiteljesedéshez kurzus után


"Nemrég részt vettem Dr. Judit Povall által vezetett "Kapu a Végtelenhez" kurzuson, és ez valóban életre szóló élmény volt. Ő egy mesteri tanár és vezető, aki megtanított minket a légzés és a tudatosság erőteljes kombinációjára, hogy hozzáférjünk a tudat mély állapotaihoz és a kapcsolódáshoz. Útmutatásával képes voltam olyan belső békét és összekapcsolódást megélni, amit korábban soha.
A kurzus jól strukturált, gondolatébresztő volt, és gyakorlati feladatokkal teli, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy teljes mértékben elmerüljünk az élményben.
Dr. Povall tudásának mélysége, s szenvedélye a munkája iránt nyilvánvaló abban, ahogyan előad. A kurzust felszabadulva és inspirálódva hagytam el, olyan eszközökkel, amelyeket használhatok a mindennapi életemben, hogy belső mesteremhez kapcsolódjak, és mélyebben összehangolódjak magammal, másokkal, a természettel és az univerzummal.
Őszintén ajánlom ezt a kurzust mindazoknak, akik szeretnék felfedezni belső világukat és mélyíteni kapcsolatukat a körülöttük lévő világgal.
Dr. Povall igazi kincs, és rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy lehetőségem volt tőle tanulni.
Bryce Rogow, Princeton egyetem végzettje és az Operation Iraqi Freedom veteránja, Venice Beach"

"I recently attended a Gateway to the Infinite workshop led by Dr. Judit Povall and it was truly life-changing. She is a masterful teacher and guide, who taught us the powerful combination of breath and awareness to access deep states of consciousness and connection. Through her expert guidance, I was able to experience a level of inner peace and interconnectedness that I have never felt before.The workshop was well-structured, thought-provoking, and filled with practical exercises that allowed us to fully immerse ourselves in the learning experience. Dr. Povall's passion for her work is evident in the way she presents and the depth of knowledge she possesses.I left the workshop feeling empowered and inspired, with tools that I can continue to use in my daily life to tap into my inner wisdom and connect more deeply with myself, others, nature, and the universe.I highly recommend this workshop to anyone looking to explore their inner world and deepen their connection with the world around them. Dr. Povall is a true gem, and I feel incredibly fortunate to have had the opportunity to learn from her.
Bryce Rogow, Princeton graduate and Operation Iraqi Freedom Veteran in Venice Beach"
Kapu a Végtelenhez kurzus után

Azért választottam a kvantumérintés képzést, mert minden szimbólumtól beavatástól és minden misztikumtól mentes, és letisztult teljesen, és hogy a szabály itt az, hogy nincsen szabály, és ettől működik! És nem volt elvárásom semmi, de az a dolog ami a képzésen történt az valami leírhatatlan volt számomra. Csodálatos dolog a kvantumérintés és az, hogy ez mindenkié. Megváltoztatta teljesen a gondolkozásomat illetve megerősített abban, hogy jó úton járok. Szóval köszönöm biztosan fogok további képzésekre menni.
Szilárd

Kedves Judit!
Én is köszönöm a hétvégét, sok energiát kaptam, és élményeket - az egyik nagy élményem az auralátás volt, de minden tapasztalás különleges volt nekem. Hazaérkezésem után szinte azonnal volt sikerélményem is: a férjem fájlalta a könyökét és nem tudta megemelni sem a kezét, de ez egy rövid kezelés után azonnal elmúlt. Hozzá kell tennem, hogy ő (és az egész családom) kifejezetten szkeptikus, de egy elnéző mosollyal hagyják, hogy én járjam a magam útját. :) Igaz, hogy eddig ez az első tanfolyam, amin részt vettem. Amikor olvastam az Ezotéria magazinban a cikket, akkor éreztem, hogy rátaláltam valamire, ami fontos lesz az életemben. Köszönöm!
Üdvözlettel és szeretettel, végtelen szeretettel,
Ildikó

Kedves Judit!
Szavaim nincsenek arra, h milyen volt veled a hétvégén kapcsolódni. Te megnyitottad a kaput... Mámor és megannyi változás ami azóta is ér. Rengetegszer beleengedem magam az érzésbe amivel dolgoztál. Remélem mihamarabb folyamatos lesz...
Mondanám, h ölellek, de az az érzésem, h mindannyiunkat már ölelsz
Éva

Kedves Judit!
Nagyon köszönöm ezt a két szuper napot, nekem nagyon bejött ez a módszer nélküli módszer. Sok dologgal foglalkoztam, eddig mindig meg kellett tanulni valamilyen technikát, amik egyébként jól működtek. Itt az volt a csodálatos, hogy "csak" el kellett mindent engedni, hogy aztán az univerzális energia tegye a dolgát. Minél jobban sikerül kiüríteni magam, annál kevesebb az akadály az energia útjában. Ez nekem nagyon testhezálló megközelítés.
Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!
Csodás napokat kívánok neked! :)
János (Kapu a Jól-Léthez - A Segítő Útja kurzus után)

"Kedves Judit!
Még most is a hétvége hatása alatt vagyok. Fantasztikus élmény volt Veled és a csoporttal tölteni ezt a hétvégét. Úgy érzem, nagyon mély változások indultak el bennem, és ettől nagyon jól érzem magam. Nem csak lelkileg, fizikailag is nagyon jól érzem magam, ami a nyakammal történt, az pedig a személyes csodám. Nem tudtam hátra hajlítani porckorong probléma miatt, most pedig minden nehézség nélkül meg tudom tekinteni a mennyezetet vagy épp a kék eget. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem ezt a technikát, és azért is hogy megismerhettem általa egy fantasztikus embert, aki Te vagy! Örülök, hogy bekerültem ebbe a közösségbe, és együtt áramoltathatok Veletek ezután! Szívből köszönök mindent!
Szeretettel ölellek:"
Szabina

Én amióta elvégeztem a tanfolyamot, folyamatosan használom, sokat segített, hogy az embereken segítsek. Köszönöm szépen, hogy ezeket az ismereteket átadtad, te egy csoda vagy, mert a tudást megosztod, ezért hálás vagyok. Köszönöm szépen.
Aranka - 2023.06.01.

"Kedves Judit!
9 hónapja történt egy elég csúnya baleset velem. Elestem a saját otthonunkban és beletenyereltem egy üveg dísztárgyba. 1 ideg teljesen, 2 hajlító félig került átvágásra. Mert ugye, ha már lúd, legyen kövér. Soha nem volt ilyen szintű balesetem, műtétem, stb. Azt sem tudtam mi vár rám a gyógyulás, a rehabilitáció alatt. Aztán többször sokkolódtam. És hosszú az út, tudomásul kellett vennem. Nem vagyok az a beletörődős, feladós típus, úgy, hogy kutattam a lehetőségeket, hogyan is lehetne jobban, gyorsabban gyógyulni. Az volt a legkisebb problémám, hogy nem érzem a jobb mutatóujjam bal oldali részét, mert idegen test érzetem volt a kézfejemben, nem tudtam behajlítani az ujjaimat, fájt a csuklóm. Legutóbb ez a fájdalom már tűrhetetlen volt. Február 14-i diagnózis -de Quervain - ami egyfajta ínhüvely gyulladás. Rögzítést, sprayt, fájdalom csillapítást, pihentetést javasoltak. Úgyhogy duplán kíváncsi voltam és izgalommal vártam a képzést, a saját megtapasztalásokat. Már az első nap, az egymást kezelő gyakorlat után könnyebb volt az ujjaim mozgása, a fájdalom pedig megszűnt a csuklómban. Másnap a csoportos kezelést szintén erre a kézre kértem és láss csodát, a fájdalom teljesen megszűnt, a csuklóm tudom mozgatni, a duzzanat eltűnt, a kéz érzetem sokkal természetesebb, az ujjam is máshogy érzékelem. Tudom, hogy ezzel a módszerrel teljes mértékben meg tudom gyógyítani a kezem. Hálás vagyok ezért!!!! Röviden ennyi.
Szeretettel ölellek: Nicolette" 2023. február 21.

"Kedves Judit!
Egy friss élményemet osztom meg Veled. Néhány hete vettem részt a Kvantumérintés 2.0 tanfolyamon. Már nagyon vártam, mivel egy szívemhez közel álló ismerősöm kezelését szerettem volna elkezdeni. Pár évvel ezelőtt eltávolították a pajzsmirigyét. Fél éve kezdődtek enyhe szorító érzések a nyakánál, a szakorvos véleménye szerint ezen nem lehet változtatni. Mostanában már súlyos nyelési fájdalommal és a nyaki rész megduzzadásával fokozódott. Orvos az előjegyzések hosszú időtartama miatt még nem látta, diagnózis nincs. Kezelését a két módszer alkalmazásával kezdtem. Kézrátétel és a szeretet energiáját közvetítve az első öt perc után a szájában fémes ízt , a nyelvénél duzzadást, a tarkójánál enyhe fájdalmat érzett. Még pár percig folytattam amikor észrevette hogy könnyebben nyeli le a nyálát! Ezután az egyik kezemet a tarkójára a másikat a műtét helyén lévő duzzanatokra helyeztem. Tíz perc kezelés után a nyelése majdnem teljesen jó lett és a duzzanatok nagy része elmúlt. A fájdalmas, meggyötört arc helyett egy mosolygós , boldog nő nézett vissza! A második nap még egy kis szorító érzése volt. Folytattuk, kb 20 perc múlva tökéletes lett a nyelése és eltűnt a megmaradt duzzanat része is. Örömünk határtalan!
Szeretettel ölellek, Ilona"

Anyát kezeltem gerinctöréssel két éve, helyezett, nagyon jól van vele, majd miután a baleset miatt szegeztek a trochantert, majd elhalt és ideiglenes protkót kapott, sokszor sipoly alakult ki a medencénél, de mióta megkezeltem, sipolynak nyoma sincs. Derékfájásokat, vállproblémákat, csípőfájdalmakat kezeltem eddig, szinte mindig azonnali javulással. De a hab a tortán, mikor mondtam a barátnőmnek otthon, csak ültünk a Mekiben, hogy most nem kezelem, csak bemerem a nyakszirtcsontját és majd Angliából küldöm a varázslatot, mert most nyaralok...és csak egy szándékot nyilvánítottam felé, hogy majd kezelem, majd lemértem a viszonyokat a tarkóján, másnap ezt az üzenetet kaptam tőle: “Te banya! Mit csináltál velem tegnap? Hosszú-hosszú évek óta először nem fáj a hátam, a nyakam kevésbé ropog, az ujjaim nem zsibbadnak és a térdem is egész jó. Lejjebb ment a "púpom", és esküszöm a csípőm is egyformábbnak tűnik. Az, hogy éjjel úgy tudtam fordulni, hogy nem kellett alkar támasz hozzá, elsőre nem is hittem el. 😂 Komolyan mondom, mindjárt sírok... ❤️” Hát, ezt írta..eddig csak szándékot nyilvánítottam..... Aztán elkezdtem távolról kezelni, összesen öt alkalommal gerincét szendvicsbe fogva, majd csípőt is helyreteve majd még szendvicsbe fogva, ilyeneket kaptam tole: "Nem tudom, mit vajákolsz, de a hátam nem fáj, és szinte teljesen eltűnt a púpom. A jobb csípőm "kerekedik". A bal oldalam is alakulgat, de a bal lábam, na az fáj. Nem mindig, de fáj. Viszont a furcsa és nyugtalanító bizsergés múlóban van. "
Mónika

" Köszönöm a találkozót. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Ahogy ígértem, megírom mi történt azóta. Sokat alszom! És tegnap mikor felébredtem, észrevettem, hogy hallom az eső kopogását a konyha feletti tetőn, amit soha nem hallottam eddig, mert a bal fülemre süket voltam már hosszú ideje. Valóban bámulatos! Olyan hálás vagyok - milyen izgalmas ez az utazás. Köszönöm, és várom a következő találkozást.
Minden jót, Melissa"

“Kedves Judit
November 10, egy barátnőm édesanya leforrázta a lábát. II fokú égési sérülést állapított meg az orvos. Ő maga ápolta otthon, én pedig energiáztam neki😊 Annyira hálás vagyok, hogy találkoztam veled meg ezzel az egész gyógyítással. Első nap oktatáson azt mondtad: ha innen kimegyünk még a felhőket is másképp fogjuk látni. Nekem azóta így van!!! Köszönöm!!!❤"
Ildikó

Egy szívműtét előtt álló volt nálam terápián, két kezelés után elment egy újabb vizsgálatra. Megállapították a műtétre nincs szüksége az ér, amit kiakartak cserélni teljesen rendben van se szűkület, se elzáródás. 🙏🙏 A szeretet energia működik, az öngyógyítás működik, bármennyire hihetetlen, de így van.
Katalin

"Kedves Judit!
Nehéz lenne szavakba foglalni, hogy mit éreztem Nálad. Messze többet kaptam, mint amit reméltem! Megszámolni sem tudom, hogy hány Tanítónál, Mesternél, Oktatónál voltam már és mindannyian segítettek nekem a gyógyulásomban és a "másként" látásomban. Hála és köszönet nekik! 
Őket a Sors véletlenül sodorta elém, Téged azonban tudatosan kerestelek. Jó ideje érzem, hogy a kvantumfizika az, ami teljes mértékben meg fogja változtatni az életemet. Azt azonban, hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk. Mindezt úgy, hogy Te kedvesen, mosolyogva, közvetlenül áramoltattad felénk gondolataidat, szavaidat.
Hálásan köszönöm, hogy VAGY, hogy olyan VAGY, amilyen :):)
Szeretettel ölellek! 
Erika"

  "Drága Judit!
A szerencsés hazaérkezés megtörtént, mindkét napon nagyon jól éreztem magam. A két nap nagyon oldott légkörben telt el, biztosan jókor és jó helyen voltunk mindannyian. - A könyv ugyan nagyon szemléletesen leírt és elmagyarázott mindent, de a személyes megtapasztalás nélkkül csak féloldalas volt. - Különösen azok a gyakorlatok tetszettek, ahol nagyon kellett a másikra figyelni, pl amikor egymás szívére tettük a kezünket és mélyen a másik szemébe néztünk, vagy az amit legjobban szeretsz technika. Persze a többi is nagyon jó volt, de ezeket különösen közelinek éreztem.
- Még egyetlen tanfolyamon sem jártam, ahol a teljesen idegenként összeverődött társaság ennyire közeli barátokként váltak el. Ezt külön köszönöm.
Ha ennél jobb kurzust szeretnél vezetni az már csak a mesében lenne, és ugye nem mindenki szereti a meséket, ha minden kurzus "csak" ennyire sikerül az már a tökéletességet súrolja.
Engem hétfőn már nagyon vártak haza, nyár eleje óta készült át hozzám a szomszédasszonyom. Őt rendszeresen szoktam kezelni, amikor a nehéz fizikai munka után ki kell masszíroznom, vagy a rendszeresen el-el sétálgató csontjait kell helyre igazítanom. Ők itt a faluban egy családi tehenészetet tartanak fenn és az állatok ellátása, etetése, fejése és minden ami az állatok testi vagy éppen lelki jóllétéhez kapcsolódik az az ő feladata. A sok munka miatt azt is nehéz összeegyeztetni, mikor tudom a kezelést elvégezni nála. Hétfő este már annyira elege volt a fájdalomból, hogy alig várta, hogy átjöhessen.
Fájt az egész gerinc oszlopa a nyakszírt csonttól a keresztcsontig, Fájt a térde, ami sok guggolás következménye.
Nagyon fájt jobb lábában a visszerei. Megbeszéltük, hogy a Kvantummal kezelem, hiszen ez jó gyakorlás és ő is különbséget tud tenni az elöző kezelések és a mostani között Kezelés
- Először a nyaki gerincre küldtem energiát, majd végig a keresztcsontig.
- Ezután jött egy érzés, kezeld az ékcsontot. Itt meg kellett kapaszkodnia, mert szerinte elindult az ablak és a függöny
- A nyaki púpja alig látható, ami előtte kb 5cm re állt ki
- Külön kezeltem még a csípő derék részt
- Befejezésül a térdeket és a láb vénás területét.
Amikor elment azt mondta a gerinc háti szakaszán a fájdalom az előző 7 erősség helyett 2, a dereka 8 helyett 3, és a térd és a vénák 9 helyett 2, Másnap reggel csak a dereka fájt az megmaradt 3-nak
Kedden és szerdán is kezeltem a derékfájdalom szerda délutánra 0 lett Nagyon sikeresnek ítélte a kezelést. Ahogy most elnézem igen sok ilyen érdekes esetem lesz.
Ölellek.
Ilona"

"Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra... Köszönöm... örülök, hogy Judit elhozta Magyarországra ezt a "csodát"
Tünde

"Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak(utóbbira későn ébredtem rá, már mint, hogy magamnak is szükségem van "önmagamra"). Most végre rátaláltam! Nem kell tovább keresnem. Köszönöm"
Katalin

  "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
Csaba

"Csodás QT1 tanfolyamon vehettem részt. Igazából szavakkal nem tudom kifejezni, amit ez alatt a két nap alatt kaptam.
Ott kell lenni. Megélni. A csodát a tanulókkal és Judittal ❤️ "
Julianna

"Csodálatos élményekkel jöttem el a tanfolyamról. Lényeges felismerésekre tettem szert, melyek mindenképpen érdemesek arra, hogy beépítsem az életembe, és ezt is teszem."
Ildikó

"Magát a Kvantumérintést egy Chi Kung gyakorlathoz tudnám hasonlítani, ahogyan felvesszük az energiát és továbbítjuk. Nagyon jó volt érezni az erőteljes áramlást."
Bia

"Drága Judit, Kedves Mindenki! Pár hét telt el a Kvantumérintés tanfolyam óta. Több tanfolyamot végeztem, de ez nagyon "megfogott". Nekem teljes szemléletváltoztató felismerést hozott, azóta is minden nap elmondom, hogy ez egy csoda. Szívből kívánom mindenkinek, hogy hagyja előhívni, felismerni, megtapasztalni azt a képességét, azt a fantasztikus érzést, hogy légzéssel, Jelenléttel, teljes figyelemmel és szeretettel, hogyan tud segíteni önmagának és másoknak! Nap mint nap tapasztalom jótékony hatását, legyen az sebgyógyulás, fájdalomkezelés, tartásjavítás, érzelmi gyógyulás. De ezt tényleg tapasztalni kell! Addig szinte el sem hisszük, így máris korlátozzuk magunkat. Ezen (és még sok önkorlátozó hitrendszeren) lehet túllépni, és egyszerűen csak csinálni, gyakorolni, áramoltatni az energiát...és megtapasztalni a csodát! Köszönettel,
Kovácsné Andi"

"Szia Judit!
Júniusban voltam nálad a tanfolyamon. Meg szeretnék köszönni mindent, a kedvességed, a türelmed és amit tanítottál nekünk. Nagyon sokat tanultam ebben a 2 napban. Sok különböző tanfolyamot elvégeztem már, mindig a kézzel való gyógyítás érdekelt.
A Kvantumérintés mindközül a leghatásosabb.
Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok.
Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást.
Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel,
Ildi"

  "Drága Juditka! Végre van egy kis időm, iszonyúan felgyorsultak körülöttem a dolgok☺️
A tanfolyam tökéletes volt... sokkal sokkal többet adott, mint amit eltudtam volna képzelni. 
Egyszerűsége, az előadás módod teljesen lenyűgözött! 
Fura volt... Mint ahogy mondtad, nem tanítasz... emlékeztetsz! 
 És valóban!
Én ezt a technikát csinálom,, alkalmazom... És nem tudtam hogy ez ez... És te emlékeztettél... Még erősebb lett az energia átadásom... és a távgyógyítás, fantasztikus visszajelzéseket kapok! 
Megerősítettél a tudásomban... Hihetetlen érzés
Rátérek a csoportos gyógyításra, amit végeztetek rajtam! 
3 éve STROKE-OM volt, amiben lebénult a teljes jobb oldalam. 
A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. 
Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. 
A jobb térdem hátra felé, bármikor képes volt kimenni, ha nem kontrolláltam az agyammal! 
A gyógyítás egy hete történt... Azóta folyamatosan figyeltem a testem, minden kicsi rezdülését
Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem...
Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! 
Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! 
A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! 
Itt tartok... És ez csak egy hét volt
Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! 
Megköszönöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
Barbara, üzletasszony, 2018

  "Kedves Judit! Számomra élmény volt ebben a csoportban "dolgozni/ játszani"!
Általában elvárások nélkül megyek tanfolyamokra, így aztán nem érhet csalódás, legfeljebb kellemes meglepetés!
A Te kurzusodon úgy vettem részt, hogy teljes bizonyossággal tudtam már az elején, hogy jókor, jó helyen vagyok.
A végén ezt már meg is tudtam fogalmazni: személyedben egy olyan EMBERT ismertem meg, aki kellő tisztelettel, szeretettel, szerénységgel, őszinteséggel és alázattal viseltetik embertársai és a "kvantum" iránt. 
A Kvantumérintést könyvekből meg lehet tanulni, de igazán megérteni és megérezni csak a gyakorlatokon keresztül lehet.
Az úszáshoz hasonlíthatnám, amit ugyancsak el lehet sajátítani elméleti szinten, de érdemesebb a vízben kipróbálni!
Sok-sok szeretetteljes Kvantumérintést kívánok Neked és tanítványaidnak! 
Hálás köszönet"
Zsuzsi, fogorvos, 2018

  "Bár Juditot régről ismerem, valamint a legelső tanfolyamon még 2012-ben részt vettem, az akkor "újra megtudott" tudás nem épült be a mindennapjaimba. Bevallom a vele való találkozás és nem a tanulás motivált az új tanfolyami részvételben, de néhány óra (és néhány felszedett álkapocs után) lelkesedésbe csapott át "részvételem". A feladatok, magyarázatok, a csoportban "jelen" lenni olyan egyszerűek voltak, mint venni 1-2 mélyebb lélegzetet. Egyszerű, nyilvánvaló, hétköznapi - a szó legjobb értelmében. Semmi misztika, semmi nehézség és különleges hókuszpókusz nem hangzott el, de napokkal később is érzem a hatását. Mélyre ment."
Károly, informatikus, 2017

  "Szia Judit!
Először is szeretném elmondani, hogy nagyon jó döntést hoztam, amikor keresztanyámnak igent mondtam arra, hogy elmenjek vele erre a tanfolyamra. Már a tanfolyam első napján sikerült lenyűgöznöd ezekkel a játékokkal, megdöbbentő volt számomra, hogy ilyen dolgokra is képes vagyok. :) 
Vége lett a tanfolyamnak és másnap elég csúnyán visszahajlott a körmöm, véraláfutásos lett és vérzett is. Az unokahúgom, testvéreim és anya látta. Gondoltam ha már megtanultam quantumozni, akkor itt az ideje kipróbálnom. Kb. 10 perc múlva szó szerint ugyanúgy nézett ki mint azelőtt, eltűnt a véraláfutás és még az a fehér csík is ahol látszott, hogy visszahajlott. Megmutattam boldogan anyáéknak, hogy mit csináltam. Nem tudták elhinni, csodabogárnak tartottak...
A másik sikerélményem a napokban volt, kicsit komolyabb eset. Mivel keresztanyám Németországban lakik, kimentünk hozzá a családdal nyaralni. Az első nap elmentünk sétálni ott a környéken. A kisebbik húgomnak kidörzsölte a lábujja közét a szandál, megkérte anyát hadd vehesse le, mert fáj neki. Anya megengedte neki és a húgom szaladt a játszótér felé mezítláb. Nem is láttuk, hogy hólyag volt a lábán és az kilyukadt, tehát így ment bele a homokba. Másnap reggel arra lettünk figyelmesek, hogy begyulladt és bedagadt neki. Anya hibáztatta magát, hogy miért nem betadinozta le egyből, aztán lefertőtlénítette és bekötötte.. Eltelt még egy nap, mentünk strandra. Egyszercsak láttuk, hogy a sebtől elindult felfelé egy vörös csík, már a bokájáig ért. Tehát vérmérgezés tünetei jelentkeztek. Kerestek anyáék ott a strandon orvost, de közölték, hogy ott nincs, maximum mentőt tudnak hívni. Aztán keresztanyám mondta, hogy quantumozzuk a lábát, veszíteni nem fogunk vele semmit. Ő érintéssel kezelte én pedig érintés nélkül, fókuszálva a sebre. Természetesen megint felmerült bennem a kérdés, hogy mi van ha nem sikerül, hiszen itt gyorsan kell cselekedni a vérmérgezés nem játék... Aztán hamar elengedtem a dolgot, csak az volt bennem, hogy meg fogom gyógyítani bármi lesz. Eléggé sikerült belemerülnöm a dologba, nem is hallottam azt amit kérdeztek. Nem tudom hány percig kezelhettük, de a csík először halványodott, visszahúzódott a lábfej közepéig, majd teljesen eltűnt. Itt most több embernek tudtuk ezt megmutatni, köztük apának aki teljesen szkeptikus ilyen dolgokkal kapcsolatban (még neki is leesett az álla). Fantasztikus érzés volt gyógyítani is és a végeredményt látni. Sajnos nem fényképeztük le, nem is gondoltunk rá abban a pillanatban... Természetesen így magunkban örültünk nagyon, engem is meglepett még így is, hogy tudtam hogy megtudom gyógyítani... Csak hát na..
Még fogok beszámolót írni, mert tuti, hogy lesz még jó sok élményem ezzel kapcsolatban! Még szeretnénk visszamenni mindenképp hozzád!
Sok puszi és ölelés Neked!
Üdvözlettel:
Szabina" (2017)

  "Drága Judit és kedves tanulni vágyó Társaim!
Én első alkalommal voltam olyan kurzuson, ahol gyógyítással foglalkoztunk. Nem tudtam mire számíthatok, de nagyon reménykedtem abban, hogy elsősorban számomra, másodsorban pedig a családom, barátaim számára hasznos tudással felvértezve jövök el a tanfolyam végén.
A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. 
Kimondhatatlanul hálás vagyok ezért elsősorban Juditnak, hogy lehetővé tette a tanfolyamon való részvételemet, és a csoportnak hogy ennyire elfogadóak és befogadóak voltatok.
Köszönöm Nektek!

A tanfolyam a maga egyszerűségével úgy tökéletes, ahogyan van. Mindenki számára érthető, és a sok gyakorlatnak köszönhetően könnyen elsajátítható. 
Judit, a Belőled áradó szeretet és tudás, amit olyan magától értetődő módon adsz át nekünk, elhitetni mindannyiunkkal, hogy bármire képesek vagyunk, a lehetőségeink határtalanok. Ez a legtöbb, amit adhatsz: tudatosságot, magabiztosságot, és szeretetet.
További sok sikert, boldogságot, tudatos és szeretettel teli életet kívánok Mindannyitótoknak:
Marosvölgyi Monika" (2017, május)

  "Drága Judit!
Nagyon hálás vagyok a csodálatos tanításért :-) A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseidre válaszolva:
- milyen érzésekkel vagy elvárásokkal érkeztetek:
Amikor megtaláltam a neten a tanfolyamot és elolvastam amit írtál, örültem mert amit olvastam teljesen összhangban volt a belső dolgaimmal. Nem szeretem a túlbonyolított dolgokat és az is nagyon tetszett, hogy sok gyakorlást ígértél. Már nem előadásokat szerettem volna hallgatni, hanem tapasztalatokat gyűjteni, gyakorolni.
- milyen érzésekkel távoztatok.
Beváltotta-e a kurzus a reményeiteket?:
Nagyon sokat adott nekem a tanfolyam mind emberileg mind tapasztalatok szintjén. Úgy érzem egy erős impulzust kaptam, útmutatást és rokonlelkekre találtam, akikkel öröm együtt lenni.
- mi volt az ami különösen tetszett, mi volt a legérdekesebb rész vagy gyakorlat:
Azon nagyon meglepődtem, hogy a csipőm helyére került+vállam egy kezelésétől + az is megdöbbentő volt amikor gondolatban jobbra és balra is elcsavarodtunk, mintha a gerincünk egy gumiszalag lenne, akkor a fizikai testünkben is megnőtt a rugalmasság és sokkal jobban el tudtunk fordulni mindkét irányba
- mi volt az, ami más volt mint az eddigi tanfolyamokon:
nagyobb a szabadságom, intuitívabb módszer mint az eddigiek amiket tanultam, úgy érzem magamra formálhatom anélkül hogy "elrontanám" sőt! Nem kell azon görcsölnöm, hogy ez a fogás meg az a fogás pont úgy van-e mint a "nagy könyvben" stb. Jó érzés, hogy te magad is arra biztatsz hogy legyek intuitív, érezzek rá, játsszak vele.
- mivel tudnám még jobbá tenni a kurzust:
ennél is jobbá?! :-)
Szeretettel ölellek Téged,
Tündi (2016)

  "Kedves Judit!
Küldöm az ígert visszajelzést.
1. Már a májusi tanfolyamra el szerettem volna menni, de sajnos nem jött össze. Ez sikerült, de közben elolvastam a könyvet. Ami engem érdekelt, az maga a gyógyítás, olyan emberek segítése, akiknél ez a módszer a legjobb, vagy talán az egyetlen esélyük a gyógyulásra. De legalább a fájdalmukat lehet enyhíteni. Ezzel a módszerrel lehet, nem kellett hozzá 2 óra, és mindenkinek aki ott volt, sikerült is.
2. Közben elvégeztem más tanfolyamokat is. Azt tudtam, hogy ez is menni fog, de hogy ennyire könnyen és hamar, azt nem hittem volna. A hátgerinc kiegyenesítése pedig egyik általam ismert módszerrel sem lehetséges.
3. Különösen tetszett az az egyszerű, mindenki által érthető stílus, ahogy Judit megmutatta a dolgokat és azonnal működött is. Semmi bla-bla, mellébeszélés. Tiszta, világos minden. Szerintem mindenki úgy ment haza, hogy kinyitva önmagunkat, megismertük saját valónkat, és feszegetve képességeink határait (vagy amit eddig hittünk róla), számomra világossá vált, hogy szinte nincs lehetetlen. Csak akarnunk kell, bíznunk önmagunkban, kérni és elfogadni tudni. És szeretni.
4. Ami más volt, hogy habár többen voltunk, de nem sokan. Pont elegen ahhoz, hogy nagyon sokat gyakoroljunk, szinte állandóan, ezáltal egymást is jobban megismerjük, es ugyan csak 2 nap volt, remek csapat lettünk. És tényleg képesek vagyunk " csodákat tenni", másokon segíteni. Nekem ez nagyon fontos volt, es tényleg működik. Azóta már több csaladtagot és ismerőst kezeltem, mindenki csodálkozott az eredményen. Fontos, ha elakadok vagy valamit nem tudok, hogyan tovább, segítséget kérhetek, és kérdezhetek. Kérdeztem is, választ is kaptam rá. Köszönöm szépen.
Számomra csodálatos volt ez a két nap."
Edith (2016)

  "Kedves Judit,
Először is gratulálok az ötlethez - bárkié is volt! - ismétlő csapatot összehozni. Annyira belelkesedtem a leveledre, amiben ezt írtad, hogy az utolsó pillanatban "felugrottam a vonatra".
Csak, mint már nem is meglepő, úgy látszik, hogy a nők több érdeklődést mutatnak aziránt, hogy magukon, vagy másokon segítsenek - ez most is így volt 7/2, másnap 7/3 arányban.
Magamról csak annyit, hogy az elmúlt másfél évben összesen:
Theta-Healing (I, II, III)
Prana (I,II,III)
Agykontroll
Testsúly-kontroll (ezt taníthatom is)
tehát eddig 8 tanfolyamon (a Testsúly-kontrollon kívül mindegyik többnapos), valamint több előzetes bemutató-ismertető előadáson vettem részt.
Mindig előzetes internetes kiválasztást is alkalmaztam, de így is akadt meglepetés (a látszat néha csal), túléltem...
Véleményem szerint - ez rám biztosan vonatkozik - aki komolyan akarja venni a segítést, több módszert is megismerhet. Az első élményben 5 évvel ezelőtt volt részem, amikor feleségem hosszantartó, makacs fejfájását szüntettem meg kb. 5 perc alatt. Ezzel el is volt intézve az ügy számomra. A második két évvel ezelőtt történt: feleségem túlerőltetett térdét "gyógyítottam" meg pillanatok alatt, de akkor már volt 2 könyvem (Theta) és minden kiképzés nélkül sikerült a mutatvány. Ekkor határoztam el, hogy ezen az úton fogok elindulni.
Kvantumérintéssel eddig csak egy "gyógyítást" végeztem tudatosan:
szomszédom a Balatonnál már napok óta alig tudott menni, leülni, felállni tehát súlyosnak mondható "lumbágó"-tól szenvedett - csupán egy "kezelés" (de szép szó, ami tán csak a Kvantumérintésben fejeződik ki a legjobban!) után lett megint képes az ottani népitánc-csoportban tovább részt venni.
Téged, Judit szintén az Interneten találtalak meg, és tanusíthatom: tényleg többnyire mosoly van az arcodon - ahogy azt a Web-oldaladon "megígérted"... De nemcsak a mosolyod, a lényed, a beszéded és hogy megint 2 napig fáradhatatlanul ránk figyeltél - köszönöm az ajándékot: két kezem össze, meghajlás itt a computerem előtt (innergyhealing-oldaladról mosolyogsz vissza a világra). A hangod soha nem lett "árnyékos", még akkor sem, amikor nem tetszésedet fejezted ki.
A mostani ismétlésen hatalmas élmény volt látni az együttes "gyógyításunk" eredményét. Hogy mivel tudnád még jobbá tenni a kurzust? Semmi ötletem nincs, szerintem így jó minden, hisz nem csak Te tanítottál, hanem folyamatosan kérdeztél is minket.
Nagyon örültem, hogy megismerhettelek és hogy mégegyszer találkoztunk.
Sok szeretettel,
Gyula" (2016)

  "Én a Kvantumérintést majdhogynem minden esetben Reikivel együtt alkalmazom, mert nagyon felerősíti az erejét, és két kezelést kapok/kap más egyszerre, és az a tapasztalatom, hogy nagyon jól működik együtt a két módszer. Magamon negyed óra-fél órát szoktam használni esténként, lefekvés után, meg nappal, amikor úgy érzem, hogy kell. Nekem sokat segít. Máson is használtam már, és nagy megkönnyebbülést jelentett nekik. Távban is próbáltam, ott is jól működött. Távban is Reikivel együtt küldöm, és elég nagy energiák mozognak." 
Gábor (2016)

  "Kedves Judit!
  Először is szeretném megköszönni úgy a tanfolyamon tanultakat, mint a remek fotókat is, amit küldtél.
Számomra egy igazi élményt jelentett az ott eltöltött idő. Először is egy Csodás Embert ismerhettem meg személyedben, másodszor meg egy életre szóló útmutatással lettem gazdagabb.

KÖSZÖNÖM!

Mit vártam és mit kaptam a tanfolyamtól? Tulajdonképpen telitalálat volt a megérzésem, amikor Téged választottalak, hiszen semmiféle negatív meglepetés nem ért.
Egyszerűen magával ragadott az általad megismertetett módszer, semmi mellébeszélés vagy ködösítés, lényegre törő gyakorlatok és minden felett a felszabadult örömteli hangulat!
Engem végig csodás érzések kísértek és nagyon tudtam örülni már az apró sikereknek is. Azóta napi szinten gyakorlom a tanultakat és el kell mondanom, hogy nagyon jó érzések szabadulnak föl bennem folyamatosan. Említést kell tennem egy fontos dologról, ami a tanfolyamon volt, és pedig a kedves Márti barátnőd gyógyítása. Szerintem szuper ötlet volt meghívni Őt, véleményem szerint.
Bennem akkor olyan intenzív és hosszas érzések szabadultak föl, hogy szinte már leírhatatlan. Egyszerűen átszellemültem, “ömlött belőlem a szeretet az irányába. Valószínűleg a közös energia hatott így rám. Remélem segítettünk Neki és azóta is remekül érzi magát!
További sok sikert Neked, remélve, hogy még összetalálkozunk valaha! Szeretettel,
Oktávián." (2015)

" Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be.
Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény.
Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát.
Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz. "
Szilvi (2015)

  "Kedves Judit!
Először is nagyon köszönöm,hogy részt vehettem a tanfolyamodon,megérte kivárni.☺
Nagyon oldott,jó volt a hangulat. Örülök annak,hogy mindent rögtön gyakorlatban is megtapasztalhattunk. Kétellyekkel érkeztem,mert nem hittem teljesen benne,hogy sikerül (de belül azért bizakodtam). Sikerélmény volt, hogy még az elején tartottunk, de az enyhe csípőeltérést sikerült rendezni. A többiek ellenőrizték. Csodálatosnak tartom, hogy tényleg két nap alatt ilyen szintre jutottam.
Jó volt hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhettem meg. Te pedig időnként a gondolataimat kitalálva válaszoltál a fel nem tett kérdésre.

KÖSZÖNÖM!"
Marianna (2015)

Hírlevél feliratkozás